Persoonlijke begeleiding

Hoe voorkom je dat je wanhopig wordt, als je zoveel wilt en zoveel probeert, maar als alles steeds weer in elkaar dondert door de migraine? Hoe blijf je tevreden, hoe blijf of word je (weer) gelukkig?

Dat kan een hele kunst zijn. Mensen die leven met migraine moeten vaak heel erg hun best doen voor dingen die voor andere mensen heel normaal zijn. Dit kan zeer frustrerend zijn, en eenzaam maken. Ook omdat het soms voor anderen moeilijk te begrijpen is, waar je precies last van hebt.

Migraine kan eenzaam maken, mensen hebben vaak de neiging zich terug te trekken.

In de persoonlijke begeleiding die ik aanbied kijk ik mee naar wat er precies gebeurt in je leven, met de migraine. We kijken naar hoe de migraine je leven overhoop haalt, en wat voor stappen er allemaal mogelijk zijn om je leven prettiger te maken.

Oplossingen en mogelijkheden

Vaak zijn er oplossingen te verzinnen, die voor jou de praktische kanten van het leven een stuk aangenamer maken. Soms zijn er mensen in je omgeving die je kunnen helpen met dingen die voor jou wezenlijk zijn.

Soms zijn er simpele tricks & tips, waar mensen met migraine enorm mee gebaat kunnen zijn.

Leven met migraine is een ander soort leven, als je weet hoe de migraine bij jou precies werkt, dan is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Dan is het best mogelijk om een gelukkig leven te hebben, met migraine.