Ondersteuning bij keuringsgesprekken arbeidsongeschiktheid UWV

Migraine is heel grillig, de ene dag kun je niets en de andere dag kun je van alles. Veel bedrijfsartsen vinden het moeilijk om je beperkingen in kaart te brengen. Je kunt niet zeggen ‘ik kan geen 100 meter lopen’, want soms kun je dit wel. Hierdoor worden mensen met migraine vaak ten onrechte helemaal goed gekeurd. Vaak zeggen bedrijfsartsen zelfs dat je op migraine niet volledig of gedeeltelijk afgekeurd kunt worden. Dat is onzin.

Een speciale migraine toets

Om een eerlijke keuring te krijgen heb ik een toets ontwikkeld om je beperkingen door de migraine in kaart te brengen, zodat ook het UWV deze kan erkennen.

De toets is erop gebaseerd dat je soms alles kunt en soms niets. Je krijgt een score op verschillende gebieden van je functioneren, op verschillende momenten. Door deze persoonlijke cijfers krijgt het UWV veel inzicht in je beperkingen door ziekte.

Rapport voor het UWV

Bij deze toets hoort een rapport dat meegenomen kan worden naar het UWV. In het rapport wordt door middel van cijfers aangetoond wat precies je arbeidsbeperkingen zijn.

De resultaten van de mensen die deze toets gebruikt hebben zijn zeer goed, vrijwel altijd kan het UWV je door deze toets op de juiste manier keuren, rekening houdend met je beperkingen.

Los pakket

Als je verder geen behoefte hebt aan coaching kun je deze ondersteuning naar het UWV ook als los pakket nemen. Kosten: € 800, –