Aanbod

Sinds 1997 begeleid ik mensen met migraine in hun werk, persoonlijk leven en relaties. Ik kan je helpen met:

Als het mis loopt op je werk, doordat je door je migraine steeds kort ziekteverzuim hebt, kan ik je hierin begeleiden. Het is belangrijk dat jij en je werkgever begrijpen hoe jouw migraine werkt, en wat de specifieke problemen zijn die erbij horen.
lees meer >

Mensen met migraine krijgen vaak problemen met een bedrijfsarts. Soms begrijpt een bedrijfsarts gewoon niet precies wat migraine inhoudt, of wil het niet begrijpen. Ik kan je helpen als een bedrijfsarts je niet begrijpt, of als een bedrijfsarts je onder druk zet en vindt dat je gewoon weer aan het werk moet.

Ik kan je helpen ervoor te zorgen dat je klachten serieus genomen worden.

lees meer >

Soms komen mensen met migraine er niet uit met hun werkgever en de bedrijfsartsarts en worden ze zó onderdruk gezet, dat ze zelf maar ontslag nemen. Als gebeurd is, weet dan dat je nog minimaal 5 jaar rechten hebt op basis van je oude werk. Zit je in deze situatie, dan kan ik je helpen deze rechten ook te krijgen.
lees meer >

Migraine is heel grillig, de ene dag kun je niets en de andere dag kun je van alles. Veel bedrijfsartsen vinden het moeilijk om een lijst van je beperkingen te maken, je kunt niet zeggen ‘ik kan geen 100 meter lopen’, want soms kun je dit wel. Hierdoor worden mensen met migraine vaak ten onrechte helemaal goed gekeurd.

Een speciale migraine toets

Om een eerlijke keuring te krijgen heb ik een toets ontwikkeld om je beperkingen door de migraine in kaart te brengen, zodanig ook het UWV deze kan erkennen.

lees meer >

Hoe voorkom je dat je wanhopig wordt, als je zoveel wilt en zoveel probeert, maar als alles steeds weer in elkaar dondert door de migraine? Hoe blijf je tevreden, hoe blijf of word je (weer) gelukkig?

In de persoonlijke begeleiding die ik aanbied kijk ik mee naar wat er precies gebeurt in je leven, met de migraine. We kijken naar hoe de migraine je leven overhoop haalt, en wat voor stappen er allemaal mogelijk zijn om je leven te verbeteren.
lees meer >

Pijn kan je wanhopig maken

Vaak lukt het mensen zelf aardig om hun leven met hun aandoening gelukkig en draaglijk in te vullen. Maar soms zijn er momenten dat de pijn zo lang duurt of zo heftig is dat de wanhoop toeslaat. Soms tot de wens maar liever dood te zijn. Het is lastig daarmee bij vrienden en familie aan te kloppen. En ook behandelaars kunnen daar niet altijd even goed mee omgaan. Bij mij mag je ook aankloppen voor deze noodmomenten, ook als je verder geen behoefte hebt aan coaching.
lees meer >